Смущения на сателитна тв от мобилни оператори

Приеми на сигнали от спътник.

Модератор: Георги

tekotien
Has thanked: 1 time

Смущения на сателитна тв от мобилни оператори

Мнение от tekotien »

Здрасти ,

където живея улицата под нас и над нас другата улица,има клетки на мобилните оператори 3/4/5 Джи....

Това силно ми смущава от скоро следните канали 39е Екидс 16Е Wness TV ,след съвет на познат сложих готварско фолио
на едно място където имам снадка на кабела защото не достигаше ,за сега частично се оправи Екидс но на 16е wness tv продължава проблема
сигнала играе 92 / 100 като спада до 40 процента после 20 и накрая даже пише канала е кодиран ? а той си е Фта ! слагайки това фолио в по голямата част от 39е Екидс се гледа нормално но пак на късва в някй моменти.

много хора като им кажа че това е от мобилните оператори пречи те не вярват , дори и като покажа един клип от ютуб където един човек
говори за същото смущемния на хд каналите 12565 мисля на булсатком , той решава проблема като постави тиган между антената и клетката на моб оператор. ето клипа

та да кажа че имам приемници 2 вде стаи и на едната друга стая приемника има дайсек ключ 16x1 през него явно има филтар за лте сигнали, тезо канали не секат и се гледат нормално ,а на другия проблемия сигнал пробвах нови дайсек ключвое по принцип е с осморен 8x1 и 4х1 ползвах нови но не решава проблема.бихте ли ми казали как генерално да реша този проблем благодаря !
Отговори

Върни се в “Сателитни приеми / Satellite reception”