WI-FI налични мрежи и далечни приеми
- Stani
- Has thanked: 878 times
- Been thanked: 481 times
Re: WI-FI налични мрежи и далечни приеми
Да, щом си по оптика, това премигване на 5G нямам на идея от какво е, няма логика да ползуват устройството ти като точка за достъп, викай ги да дойдат на място и ги питай, а това, че има по-голямо покритие на Wifi е заради по-голямата мощност на рутера им и това е в твой плюс.
-
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 296 times
Не е далечен priem, но за мен е интересно понеже е първият, който имам на wifi на 6 ghz (wifi6e). Моят рутер не го подържа, единствено няколко tp-link-ове го подържат това на достъпна цена, немалка част от wifi адаптерите също не го подържат, това е странен стандарт, единственото хубаво е че има огромен честотен ресурс и подобно на 802.11n това може да обединява канали за да докара огромен bandwidth.
Този прием супер изненадващо се случи на една вила недалеч от Разлог. В София не съм приемал такъв сигнал (честотата е много висока и стените и прозорците поглъщат всичко). Супер странно въпреки че твърдят че каналите са 20 MHz, изглеждат да са по-скоро като 10-мегахерцови.
Този прием супер изненадващо се случи на една вила недалеч от Разлог. В София не съм приемал такъв сигнал (честотата е много висока и стените и прозорците поглъщат всичко). Супер странно въпреки че твърдят че каналите са 20 MHz, изглеждат да са по-скоро като 10-мегахерцови.
- RADIOTO
- Has thanked: 4591 times
- Been thanked: 5543 times
- Контакти:
Една история с неправилно кръстена Wifi точка:
Неподходящо име на Wi-Fi мрежа забави с часове полет на американските авиолинии
Неподходящо име на Wi-Fi мрежа забави с часове полет на американските авиолинии
https://www.kaldata.com/it-%d0%bd%d0%be ... 49263.html...... Докато пътниците се настанявали, един човек забелязал нещо обезпокоително, докато разглеждал таблета си – налична Wi-Fi мрежа с име: „На борда на полета има бомба“........