Поради скромното оборудване не съм приемал Бог знае какво, но каквото - такова и колкото-толкова, винаги е могло и повече, но не и при мене.

Лице:

Гръб:

Тук имаме два ТВ скена от тогава, от март 1991г. в София, и от април 1991г. в Раковица, както и опис на работещите/запуснатите аналогови канали на Тречи канал - най-интересната сръбска ТВ програма за времето си.
За софийския ТВ пират - неволен такъв заради сендера си и назован тук на листчето "All sat Arabin" съм писал подробно тук: viewtopic.php?t=4726 последния пост на страницата.
Почеркът ми е такъв заради една линия за чертане, която имаше и букви на нея, чертожна линия, която използвах за по-добър и прегледен почерк.
Виждаме ТВ скάлата визуализирана/показана като почти сега на SDR

За София съм писал, че се приема и Белград 2 на 49-ти канал, от Бесна Кобила, което всъщност беше по-скоро пожелателно - само веднъж-дваж ми е се показвало измежду морето от снежинки, ако е в днешно време бих казал, че ми "примигват две-три деления" на приемника(дигиталния), затова като качество съм го поставил на последно място.
Арабинът с неговия сендер направо внесе чисто ново разбиране за прием на ТВ картина - толкова качествена, чиста и натурална картина не бяхме виждали до тогава с нашите социалистически СЕКАМове. Като сигнал не беше по-силен от нашите сигнали от Копитото, но разлика между PAL и SECAM беше направо очебийна.
За скенът в Раковица - имам подозрения, че каналите не са точно тези, заради приемната техника - малко цветно преносимо телевизорче ITT и неговата аналогова скάла.
Например сега изобщо не се сещам кой и откъде би могъл да бъде този TVR1 на 9,5 канал, а този ТВБ1 на 6 канал всъщност би трябвало да бъде на 5-ти от Ястребац, защото на 6-ти със сигурност с пълна сила вече вървеше Тречи Канал от Дели Йован.
На ТВ СССР и на двата скена съм поставял ?! защото съм очаквал междувременно, докато аз съм бил в казармата този сигнал да е бил вече спрян и да е история, а не да продължи да бъде излъчван с наши, държавни пари - един вид ние плащахме на руснаците за пропагандата им...

За списъка с работещите и вече запуснатите канали на Тречи канал - него го направих по памет от едно съобщение, което пускаха по тази програма от време на време с идеята да имам ориентир на хартия къде у нас на кой канал можем да търсим този Тречи канал.
Сега това е една архивна информация.

Имам още няколко ТВ скена от това десетилетие, които следват тук.