Правила на форумите

Имате предложение към администраторите или проблем с използването на форума? Пишете ни тук.

Модератор: Георги

admin
Site Admin
Мнения: 54
Регистриран на: вт юни 28, 2016 7:26 pm
Has thanked: 30 times
Been thanked: 45 times

Правила на форумите

Мнение от admin »

1. Общи

1.1 Форумите на DX-ing.org са място, където всеки човек с интереси в областта на DX-инга и радио комуникациите е свободен да сподели своя опит, мисли и полезна информация.

2. Език

2.1 Във всички форуми, които не са част от международната секция (International) е задължително използването на български език, написан на кирилица.

2.2 Силно желателно е грамотното и културно писане, без използване на изцяло главни букви, без използване на груби изрази и думи и с ограничен брой усмивки (емотикони).

3. Правила на публикуване във форума

3.1 Главната тематика на форума са DX-инга и радио комуникациите. За теми извън тази област, моля използвайте раздела "Други / Off topic" най-долу на началната страница.

3.2 Моля спазвайте тематичното разделение на категории и подфоруми. Публикувайте темите си в съответните форуми, като преди това проверявайте дали някой друг не е създал тема по съответния въпрос преди вас.

3.3 За реклама и публикуване на обяви използвайте единствено раздела "Купувам-продавам / For sale".

3.4 Не се разрешава публикуването на текст, звук, видео или изображения, съдържащи порнография, насилие, физическо или психическо страдание на хора или животни. Не се разрешава публикуването на съдържание, призоваващо към насилствена смяна на обществения ред, етническа и верска омраза, дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание или сексуалност.

3.5 Не се разрешава публикуването на текст, звук, видео или изображения, без изрично разрешение на собственика на авторските права върху съответния материал.

3.6 Всяко мнение предоставено тук е публикувано доброволно от автора му и всеки има право след това да го копира и разпространява както намери за добре. Ако не е упоменато, че поста съдържа обект на авторското право, или че ползването му без разрешение е нежелано, то обекта ще бъде третиран като публична информация.


Нарушаването на Правилата ще доведе до налагане на санкции на потребителя нарушител от страна на администратора на форумите.
При системно нарушаване на Правилата администраторът ще наложи забрана за достъпа до сайта :!:
Заключена

Върни се в “Въпроси, предложения и проблеми / Questions, suggestions and other issues”